14.decembra 2023

ORLEN: Vianočné nákupy na poslednú chvíľu

Sieť čerpacích staníc ORLEN pripravila pre svojich zákazníkov tradičnú vianočnú ponuku, vďaka ktorej je možné vyriešiť nákup darčekov nielen v predstihu, ale aj na poslednú chvíľu počas Štedrého dňa. Ponuka zahŕňa široký sortiment produktov pod privátnou značkou Stop Cafe, predplatené tankovacie karty, ako aj široký výber vín, čokolád, mobilného príslušenstva či predmetov pre motoristov.
Čerpacie stanice ORLEN už dávno nie sú len miestom na natankovanie pohonných hmôt. Na diaľniciach a hlavných cestách, v mestách a malých obciach slúžia ako miesta pre odpočinok, na obchodné alebo osobné stretnutia a na nákup doplnkového tovaru vrátane občerstvenia a drogérie. Dôležité je, že vďaka otváracím hodinám čerpacích staníc ORLEN je možné nakúpiť vianočné darčeky aj v posledných dňoch pred Štedrým dňom.
"Uvedomujeme si, že vianočné nákupy bývajú náročné a stresujúce, preto sme pripravili zoznam produktov, ktoré sú na našich čerpacích staniciach dostupné aj tesne pred sviatkami, vrátane Štedrého dňa, aby ste nimi mohli potešiť svojich blízkych," hovorí Marek Gieroń, konateľ spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovensko, a dodáva "Pre motoristov a všetkých našich zákazníkov máme pripravenú širokú ponuku trvanlivých produktov, vrátane produktov našich privátnych značiek Stop Cafe a Verva. Tento sortiment zahŕňa nápoje, sladké a slané občerstvenie a rôzne darčekové balíčky. Celkovo ORLEN pod týmito privátnymi značkami ponúka viac ako 50 produktov."
V ponuke je široká škála trvanlivých výrobkov, ktoré možno zakúpiť ako vianočné darčeky. Sortiment zahŕňa:
- produkty privátnych značiek Stop Cafe: pralinky, káva a rôzne tyčinky (káva Stop Cafe - fair-trade káva špeciálne namiešaná podľa tajnej receptúry v Belgicku), ako darček môže potešiť tyčinka alebo čokoláda s privátnou značkou Stop Cafe alebo tiež čokolády od známych značiek Lindt, Milka alebo Orion.
- tankovaciu kartu TANKARTA EASYdarčekovej edícii, ktorá umožňuje tankovanie so zľavou 2 centy na palivá Efecta alebo 6 centov na prémiové palivá Verva. Kartu je možné nabiť na ľubovoľnú sumu. Akcia platí na čerpacích staniciach ORLEN, okrem čerpacích staníc Express.
  • termohrnček Stop Cafe: štýlový hrnček na kávu alebo čaj
  • hračky: kamión s logom Orlen/Verva/Efecta
  • sortiment darčekov ALBI: na vybraných čerpacích staniciach je možnosť kúpiť si napr. hrejivú plyšovú hračku na cesty
  • mobilné príslušenstvo: powerbanky, slúchadlá, držiaky na mobilné telefóny a mnoho iného
  • predmety pre motoristov: autokozmetika
  • alkalické a nabíjacie batérie, ktoré sa môžu hodiť najmä tým, ktorí hľadajú batérie do vianočných ozdôb na poslednú chvíľu
  • sortiment vín
Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách. Okrem palív Efecta s čistiacim účinkom ponúka ORLEN aj prémiové palivá Verva a široký sortiment občerstvenia v gastro koncepte Stop Cafe a vlastné tankovacie karty EASY a BUSINESS. V súčasnosti prevádzkuje už 90 staníc po celom Slovensku.
Celkovo medzinárodná skupina ORLEN v súčasnosti prevádzkuje viac ako 3 000 čerpacích staníc v šiestich európskych krajinách - v Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Česku, Litve a na Slovensku. Nedávno oznámila akvizíciu 266 čerpacích staníc značky Turmöl v Rakúsku. Do roku 2030 chce skupina ORLEN prevádzkovať minimálne 3 500 čerpacích staníc.

Kontakt: Lenka Terpáková, hovorkyňa, telefón: +421 902 233 230, e-mail: lenka.terpakova@orlenunipetrol.cz